Daha önce Younes Belhanda ile yollarını ayıran Adana Demirspor, Kevin Rodrigues ile karşılıklı anlaşarak oyuncunun sözleşmesini feshetti. Ayrılık sırasında Jonas Svensson ve Badou Ndiaye var.

Ekonomik kirz yaşadığı iddia edilen Adana Demirspor’da bir ayrılık daha gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde yıldız futbolcu Younes Belhanda ile yollarını ayıran Adana ekibi, Portekizli sol bek Kevin Rodrigues’e de veda etti.

Adana Demirspor yönetimi, Kevin Rodrigues ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Kulüp, konu hakkında açıklamada bulunurken, Portekizli oyuncuya teşekkür edildi. Yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Kevin Rodrigues ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Rodrigues’e kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

Belhanda Adana Demirspor’dan ayrıldı, yeni rotası belli oldu

Sırada Jonas Svensson ve Badou Ndiaye var

Adana Demirspor’un Jonas Svensson ile yollarını ayırması bekleniyor. Ayrıca Badou Ndiaye’le de ayrılık çok yakın. Bu sezon Adana Demirspor formasıyla 20 maça çıkan Jonas Svensson, bir kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 30 yaşındaki sağ bek üç asist yaptı. Bu sezon 11 resmi müsabakada görev alan 33 yaşındaki Badou Ndiaye, gol ya da asist katkısı sunamadı.

Onyekuru ile Murat Sancak birbirine girdi: Şeref yoksunu, hadsiz