TFF 1. Lig'de Eyüpspor'da birlikte çalışan İbrahim Üzülmez ile Alpaslan Öztürk'ten birbirleri hakkında sert açıklamalar geldi.

TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor’un eski teknik direktörü İbrahim Üzülmez ile Galatasaray’dan kiralık olarak gelen tecrübeli oyuncu Alpaslan Öztürk arasında büyük gerilim çıktı. Hürriyet’e açıklama yapan Alpaslan Öztürk, İbrahim Üzülmez için “Çalıştığım en kötü teknik direktör. Nedeni de belli zaten. Açıp bakarsınız. Bence iyi bir hoca değil, iyi bir insan değil. Kötü hoca olabilirsiniz ama kötü insan olmak çok daha zordur. Ben kendisi kompleksli ve kötü bir insan” dedi. Öztürk konuşmasına şöyle devam etti: “Fazla da bir şey söylemek istemiyorum, ensemin arkasından terler damlamaya başlıyor böyle heyecanlanınca. Kulüpten ayrıldıktan sonra hiçbir oyuncunun elini sıkmadı. Biz helalleşmeyi bekledik. Kendisi arabasına binip hızla ilerledi.”

TFF’de bir garip durum: Bir başkan 7 başkanvekili!

Alpaslan Öztürk’ün açıklamalarına İbrahim Üzülmez yanıt verdi. Fanatik’e açıklama yapan Üzülmez, “Öncelikle denildiği gibi helaleşmeden gitme gibi bir durum olmadı. Son toplantıda tüm oyuncular oradaydı ve veda ederken oradan helalleşerek gittik” dedi. Alpaslan Öztürk’ün genç oyunculara küfür ettiğini iddia eden teknik direktör şunları söyledi: “Kötü insan kelimesine kesinlikle katılmıyorum. Kendisi öncelikle takım içerisinde sevilmeyen ve genç futbolculara ağza alınmayacak küfürler savuran biridir. Özellikle profesyonellikten uzak yapısı olması ve çalışmadan yanı top oynamadan para kazanmaya çalışan bir karakterdir kendisi. O dönemde takımdan 5-6 kişi geldi yanıma ve Alpaslan’ı takımdan gönder dediler. Kadro dışı bıraktıktan sonra da beni tebrik ettiler.”

Eski Juventus Başkanı Andre Agnelli’ye 16 ay hak mahrumiyeti

Alpaslan Öztürk’in saha kenarına tuvaletini yaptığını söyleyen Üzülmez, “Kendisi ekmek yediği kaba pisleyen birisi aslında. Cidden durum bu. Profesyonellikten ne kadar uzak olduğunu böyle daha iyi anlayabilirsiniz kendisinin. Antrenman sırasında saha kenarına tuvaletini yapardı 3-4 sefer” dedi. Kendisine insanlık dersi verecek son kişi Öztürk’ün olduğunu söyleyen Üzülmez sözlerini şöyle bitirdi: ”Kesinlikle benim ismimi bir daha ağzına almasın. Yaptığı açıklamalar da onun karakterini gösteriyor zaten. Bu kardeşimizin öz eleştiri yapması lazım. Kendisine sorsun önce Galatasaray ya da Eyüpspor’da neden tutunamamış. Bana insanlık dersi verecek kişinin en son kendisi olduğu gerçeğini de unutmamasını tavsiye ederim.”