Süper Lig’in başkent temsilcisi Ankaragücü herhangi bir transfer yasaklarının olmadığını ve kadroyu güçlendirme çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Ankaragücü resmi kanallarından yaptığı açıklamayla transfer yasakları olduğuna dair iddiaları net bir dille reddetti. Yapılan açıklamada “Kulübümüz hakkında uygulanmış olan transfer yasaklarında söz konusu dosyaların ödemeleri 18.01.2024 tarihi itibarıyla gerçekleştirilmiş olup, kulübümüzün transfere engel bir yasağı bulunmamaktadır” dendi.

Transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten başkent temsilcisi “Teknik Direktörümüz Emre Belözoğlu’nun raporu doğrultusunda Futbol Şube Sorumlumuz Yusuf Buğra Tanık ve Sportif Direktörümüz Yılmaz Bal tarafından transfer çalışmalarına yoğun bir şekilde devam edilmektedir” açıklaması yaptı.

Ankaragücü, 10 günlük transfere 830 bin euro ödedi

“Profesyonel futbol A takımımızla ilgili her türlü gelişmenin kulübümüzün resmi mecralarında takip edilmesini, tarafımızdan paylaşılmış haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz” söylemiyle kamuoyunu bilgilendiren sarı-lacivertlilerde hatırlanacağı üzere 10 gün içinde kontratı feshedilen Mustafa Amini’ye ve FIFA’ya olan dosya ücretinin ardından Tiago Pinto’ya olan borç için de transfer yasağı gelmişti. Kulüp bu açıklamayla ilgili ödemelerin anında yapıldığını ve herhangi bir yasağın bulunmadığını belirtti.

MKE Ankaragücü Süper Lig’de elde ettiği beş galibiyet ve 10 beraberlik sonucu 25 puanla 12’nci sırada bulunuyor. Teknik direktör Emre Belözoğlu’nun takviye isteğini her fırsatta belirttiği başkent temsilcisinde transfer çalışmaları bu bilgiler ışığında tüm hızıyla sürüyor.

Emre Belözoğlu, Faruk Koca desteğinin sırrını açıkladı: Annem