Transfer penceresini geçen hafta açan Antalyaspor’a yeni bir yasak geldi. Nisan ayında sözleşmesini fesheden Zymer Bytyqi’nin yaptığı şikayetle kulüp ceza aldı.

Alex de Souza’nın teknik direktörlüğünü yaptığı Süper Lig kulübü Antalyaspor kadrosunu güçlendirme yolunda bir engelle daha karşılaştı. Geçen hafta yaklaşık 1.3 milyon Euro ödeme yaparak 240 gün süren transfer engelini kaldıran Antalyaspor’a yeni bir ceza geldi. Akdeniz ekibi geçen nisan ayında alacakları sebebiyle sözleşmesini tek taraflı fesheden Zymer Bytyqi’nin yaptığı şikayet sebebiyle transfer engeli cezası aldı.

Antalyaspor’dan üç aylık alacağı olan Kosovalı futbolcunun FIFA’nın aldığı karar doğrultusunda üç aylık maaşının yanı sıra 2025-2026 sezonunun sonuna kadar olan sözleşmesinin tüm hak edişlerini alabileceği belirtildi. FIFA’nın verdiği kararın paralelinde Bytyqi’nin yaklaşık 2.2 milyon Euro alacaklı olacağı dikkat çekilen detaylardan.

Yeni Süper Lig ekibinin başı FIFA’yla dertte

Townsend gelebilir

Antalyaspor, Arjantinli santrfor Adolfo Gaich transferini dün bitirirken, golcü futbolcunun lisansını gece geç saatlerde çıkardı. Luton Town’dan Andros Townsend ile de anlaşmaya varan Kırmızı-Beyazlıların İngiliz futbolcunun lisans işlemlerinin gelen yasaktan önce başlamasından dolayı lisansının çıkmasında şu an için bir problem gözükmüyor.