Rapid Wien yenilgisi ve Sivasspor beraberliğinin  ardından Trabzonspor taraftarının istifaya çağırdığı Abdullah Avcı'ya bir tepki de Umut Bozok'un menajeri Olivier Davo'dan geldi. Davo, Avcı için 'Teknik direktör değil' dedi.

Sezona Slovak ekibi Ruzomberok ile oynadığı Avrupa Ligi 2. eleme turu maçları ile başlayan Trabzonspor sonraki turda eşleştiği Avusturya temsilcisi Rapid Wien’e ilk maçta 1-0 mağlup oldu. İç sahadaki yenilginin ardından Trabzonspor taraftarı hem stadyumda yaptığı tezahüratlarla, hem de sosyal medyadan attığı mesajlarla teknik direktör Abdullah Avcı’yı istifaya davet etti.

Abdullah Avcı’nın maçtan sonra Rapid Wien yenilgisini Sivasspor maçında telafi edeceklerini söyledi. Sivas deplasmanda alınan 0-0 beraberlik bordo mavili taraftarların sabrını taşırdı. Trabzonspor taraftarları skorun yanı sıra takımın hazır olmaması ve oynanan kötü futbol nedeniyle Abdullah Avcı’yı ikinci kez istifaya çağırdı.

Öte yandan Karadeniz ekibinin 27 yaşındaki futbolcusu Umut Bozok’un menajeri sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Abdullah Avcı’ya büyük tepki gösterdi. Fransız menajer Olivier Davo “Kendisinin bir teknik direktör olduğunu söyleyemeyiz. O, futbolcularının kariyerini bitiren biri. Trabzonspor ise büyük bir kulüp, onun tam tersi” dedi. Trabzonspor ile olan sözleşmesinin son senesine giren Umut Bozok, Mislav Orsic ile birlikte Rapid Wien maçları için UEFA’ya verilen listeden çıkartılmıştı.

Suudiler çıldırdı: Vinicius Junior’a görülmemiş maaş ve bonservis