Bu sezon TRT ve Tabii Spor kanallarından yayınlanacağı açıklanan Avrupa kupalarına bir yayıncı daha geldi. TRT ve Turkcell arasındaki anlaşma kapsamında TV+ uygulaması da yayıncılar arasına eklendi.

TV+ ve TRT’nin dijital platformu tabii’nin imza attığı üç yıllık anlaşma ile spor ve eğlence kategorisinde iki yeni kanal yayın hayatına başlıyor. Yeni kanallar “tabii spor” ve “tabii tv” isimleriyle izleyiciyle buluşacak. Anlaşmayla TV+ kullanıcıları, tabii spor kanalında UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi’nin seçili maçlarını, tabii tv kanalında ise seçili tabii orijinal dizilerini ve TRT arşivinden içerikleri izleyebilecek.

Turkcell Pazarlama ve Dijital Servislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Akgüç anlaşmayla ilgili “Ülkemizde sporun ve özellikle futbolun ne kadar çok sevildiğini biliyoruz. Bu doğrultuda sunduğumuz içeriklerimizi, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nin seçili maçları başta olmak üzere spor ve eğlence kategorilerinde birçok yeni içerikle zenginleştiriyoruz” dedi.

TRT Genel Müdür Yardımcısı Ziyad Varol da “UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarının tümünü yayınlayan tek dijital platform olarak spor yayıncılığında yeni bir dönemi başlattık. Bugün attığımız bu adımla, sınırsız eğlence ve keyif sunan içeriklerimizin daha geniş kitlelere ulaşmasının mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Sporseverler için  içerikler sunacak olan tabii spor, TV+’da 75 numaralı kanalda izleyicilerle buluşacak. Kanal her maç gününde Avrupa Kupaları’ndan bir yabancı maçı TV+ ve tabii platformlarına özel olarak canlı yayınlayacak. TV+ kullanıcıları UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi maçları ile UEFA Konferans Ligi’nin seçili maçlarını tabii iş birliğiyle izleyebilecek. Türk takımlarının maçları ise TRT 1 ve TRT Spor’da yer almaya devam edecek.

Süper Kupa’nın hakemi Süper derbiye: Kadıköy’de görev Atilla Karaoğlan’ın

Bahiste derbinin favorisi Fenerbahçe

Şampiyonlar Ligi yeni formatıyla başladı: Yıldızların arenasında sahne Kenan Yıldız’ın