Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın Okan Buruk'la bir fotoğrafı düştü. Sosyal medyaya yayılan fotoğraf hakkında açıklama geldi.

Fenerbahçe geçen cumartesi günü Galatasaray’a sahasında 3-1 mağlup oldu. Bu mağlubiyet sonrası birçok Fenerbahçe taraftarı sosyal medya üzerinden yönetime istifa çağrısı yaptı. Haziran ayındaki kongrede Ali Koç’la çekişen Aziz Yıldırım’a da çeşitli sevgi gösterileri ve eski başkanı destekleyen paylaşımlar vardı.

Bu paylaşımların üstüne bugün sosyal medyada bir fotoğraf yayıldı. Fotoğrafta Aziz Yıldırım’la beraber kızı Yaz bir AVM’de Okan Buruk’la beraberdi. Uzaktan çekilen fotoğrafta Buruk’un Yıldırım’ın kızı Yaz’a bakarak gülümsediği görülüyordu. Yıldırım ise ikiliye bakarak gülümsüyordu. Fotoğraf kısa sürede birçok kişi tarafından paylaşıldı. Bu görselle alakalı Aziz Yıldırım cephesinden açıklama geldi. Yıldırım’ın basın danışmanı tarafından yapılan açıklamada “Aziz Yıldırım’ın Okan Buruk ile olan fotoğrafı yaklaşık üç hafta önceden. Aziz Yıldırım, kızı Yaz ile birlikte alışveriş yaparken Okan Buruk’a rastlıyorlar, Okan Buruk ayağa kalkıyor, merhabalaşıyorlar. Sonra alışverişe devam ediyorlar, konu bu kadar” dendi.

İşte o görsel:

Aziz Yıldırım, kızı Yaz ve Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk.