Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, basılı medyada ve sosyal medyada hakkında yer alan haberler hakkında yalanlama mesajı yayınladı.

Fenerbahçe geçtiğimiz cumartesi akşamı Galatasaray’a 3-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Kanarya liderlik koltuğundaki rakibinin beş puan arkasında kaldı. Son sekiz sezonda iç sahada rakibine dördüncü kez yenilen Fenerbahçe bu maçla beraber şampiyonluk yolunda da şimdiden yara aldı. Maç ardından sosyal medyada Ali Koç yönetimine yönelik ağır eleştiriler yer alıyordu. Eski başkan Aziz Yıldırım’ın söylediği iddia edilen bazı sözler dolaşıma girdi.

Ancak Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, sosyal medyada kendisinin ağzıyla yayınlanan haberlere yalanlama metni yayınladı. İşte Aziz Yıldırım’ın açıklaması;

“Bazı sosyal medya mecralarında, benim ağzımdan çıkmamış ve çıkması mümkün olmayan yalan ifadeler yer almaktadır. Ben Fenerbahçeli doğdum, iyi günde de kötü günde de ölene dek Fenerbahçeliyim. Bugünkü olumsuz durum elbette değişecektir ve güzel günlerde buluşacağız. Bugün üzüntülü olsak da, temennimiz Fenerbahçe’nin bir an önce toparlanmasıdır. Taraftarlarımızdan ricam, etkileşim almak uğruna ismim kullanılarak yayılan yalan ifadelere itibar etmemeleridir.”

Galatasaray yetenek ve zekayla kazandı, Fenerbahçe psikolojik olarak kaybetti