Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer, kadrolarına katmak istedikleri Tottenhamlı Harry Kane ve satmayı düşündükleri Sadio Mane için konuştu.

Bayern Münih, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için Tottenham’ın yıldız forveti Harry Kane’i transfer etme konusunda oldukça kararlı. Alman basınından Kicker’ın sorularını yanıtlayan Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer, yeni sezon öncesi transfer çalışmaları kapsamında Harry Kane’i kadroya katmak istediklerini söyledi.

Alman gazetecinin Kane formalı sorusu Agne Postecoglou’nu çileden çıkardı

Hainer, “Bundesliga’nın artık çok fazla uluslararası yıldıza sahip olmadığını düşünüyorum. Bayern Münih her zaman Bundesliga’yı daha ilgi çekici hale getirmek için uluslararası yıldızlar bulmaya çalışan kulüptür. Harry Kane de bu doğrultuda ilgi çekici bir isim. İngiltere Milli Takımı’nın kaptanı ve gol krallıkları yaşamış bir oyuncu. Bundesliga için çok iyi olacağına eminim” dedi.

Fabinho’nun transferi köpeklere takıldı

Mane, Arabistan yolcusu

Bayern Başkanı Herbert Hainer, Sadio Mane’nin El-Nassr ile transfer görüşmeleri yaptığını da doğruladı. Mane’nin menajeri Björn Bezemer, bu hafta El-Nassr ile pazarlık masasına oturacak. Bayern Münih, Sadio Mane’yi geçtiğimiz sezon başında Liverpool’dan 32 milyon euro karşılığında transfer etmişti. 31 yaşındaki Senegalli yıldız, 2022-23 sezonunda 38 maça çıktı ve 12 gol atarken 6 asist yaptı. Futbolcunun Bayern Münih ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.