Alman kulübü Ausburg, Fenerbahçe'den kiraladığı Mergim Berisha'nın satın alma opsiyonunu kullanacağını açıkladı. Berisha, takımının 2-2 berabere kaldığı Wolfsburg maçında takımının 2. golünü attı.

Fenerbahçe ve Türkiye’ye uyum sağlamakta zorlanan Merghim Berisha, Bundesliga’ya damga vuruyor. Almanya Milli Takımı’na seçilmeyi başaran futbolcu takımının Wolsburg ile deplasmanda yaptığı maçta yine ağları havalandırdı. Berisha’nın golüyle iki farkı yakalasa da Ausburg son dakikalarda yediği iki golle sahadan 1 puan ile ayrıldı.


Ausburg, Fenerbahçe’ye 4 milyon euro ödeyecek

Almanya Milli Takımı’na da çağrılan Berisha, Peru ve Belçika ile oynan maçlarda süre aldı. Bu sezon 9. golünü atan Berisha’nın formu Ausburg tarafında takdir görüyor. Ausburg yöneticisi Stefan Reuter, Augsburger Allemeine Zeitung gazetesine yaptığı açıklamada, 24 yaşındaki Berisha için henüz satın alma opsiyonunu kullanmadıklarını belirtip, “Ancak bunu yapacağız” dedi. Kiralama anlaşmasına göre, Berisha’nın bonservisini almak için Augsburg’un Fenerbahçe’ye 4 milyon euro ödemesi gerekiyor.

Neymar: Futbol yüzünden pokere zaman ayıramıyorum