Beşiktaş'ta Medya ve İletişim Grubu Koordinatörü Meriç Müldür görevden alındı yerine Okay Karacan getirildi. Futbol takımında da Samet Aybaba'ya yardımcı olarak Emrah Bayraktar ve Emir Şiranlı atandı.

3 Aralık tarihindeki başkanlık seçiminde Hasan Arat’ın seçilmesinin ardından Beşiktaş’ta iletişim departmanında kan değişimi yaşandı. 2022 yılından bu yana görevine devam eden Meriç Müldür’le yollar ayrıldı. Müldür’ün yerine spor medyasının deneyimli isimlerinden Okay Karacan getirildi.

Beşiktaş’tan yapılan açıklamada “Spor medyasında otuz yıllık deneyime ve yöneticilik tecrübesine sahip, deneyimli televizyoncu ve spor spikeri Sayın Okay Karacan, Beşiktaş Medya ve İletişim Grubu Koordinatörü olarak atanmıştır.” denildi.

İki yeni görevlendirme

Beşiktaş, Futbol Takımları Genel Koordinatör Danışmanlığı’na Emrah Bayraktar, Futbol Takımları Genel Koordinatör Yardımcılığı’na ise Emir Şiranlı’nın getirildiğini duyurdu. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Bayraktar ve Şiranlı, Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba’ya bağlı olarak görev alacaklardır. Emrah Bayraktar ile Emir Şiranlı’ya çalışmalarında başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız” denildi.

Rıza Çalımbay sakatlıkların sorumlusunu buldu: Burak Yılmaz…