Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım'ın göreve gelmesi halinde takımı emanet edeceğini söylediği Jose Mourinho'yla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş 2. Başkanı Hasan Yücel, Portekizlinin Beşiktaş'ta çalışmak istediğini söyledi.

Son günlerde Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım’ın ismini ortaya atması ve görüşme gerçekleştirdiğini belirtmesinin ardından Türk spor kamuoyunun gündeminden düşmeyen Jose Mourinho’yla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Süper Lig’in 37’nci haftasında Beşiktaş’ın Hatayspor’la 2-2 berabere kaldığı maçın ardından konuşan siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Hasan Yücel, Portekizli teknik adamın Beşiktaş’a gelmeyi kabul ettiğini söyledi.

Basın mensuplarına konuşan Hasan Yücel, “Yaklaşık bir ay önce İstanbul’da, Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş’ta görmek istediğimi söyledim. Beşiktaş’ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş’ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya’da yeniden görüşme yapacağım. Beşiktaş’ta çalışmak istediğini söyledi” dedi.

Son değerlendirmeyi kısa süre içerisinde yapacaklarını belirten Yücel, “Beşiktaş olarak Mourinho’nun ekonomik anlamdaki beklentilerini karşıladık. Sponsorluklar özelinde çalışmamız var. Rakamları karşılamaya hazırız. Yönetim kurulu içerisinde Mourinho konusunu değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta İtalya’da son bir görüşme gerçekleştireceğiz” dedi.

Alex de Souza’nın Antalyaspor’a gelişi kesinleşti: 12 yıl sonra Türkiye’ye dönüyor