Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, transfer tahtasının açılmamış olmasından ötürü mutsuz olduğunu dile getirdi.

Kayserispor, geçmişte yapılan transferlerden kalan borçları nedeniyle transfer tahtası kapalı bir biçimde sezona başladı. Haziran 2022’de UEFA tarafından 3 sezonluk transfer yasağıyla baş başa kalan Kaysersispor’un söz konusu cezayı alma sebebi Bilal Başaçıkoğlu’nun transferi sürecinde Feyenoord’a alacaklarının tam anlamıyla ödenmemiş olmasıydı.

Başkan Ali Çamlı yasağın kalkması adına ellerinden geleni yaptıklarını dile getirmişti. Ancak dün açıklamalarda bulunan Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan durumdan duyduğu memnuniyetsizliği “Mutsuzum, mutsuz olduğumu söyleyebilirim. Hadi diyelim transfer bir süreç, evet. Oyuncularla görüşülür, bu iş zaman alır, bunun prosedürleri vardır, pazarlık aşaması vardır, ikna aşaması vardır. Maalesef biz daha henüz tahtayı açıp oyuncularla görüşme veya süreci yönetme durumuna bile gelemedik” diyerek dile getirdi.

Eski Süper Lig şampiyonu Bursaspor’a lisans şoku: TFF 2. Lig’de oynayamayacaklar

Kayseri geçen sezona da transfer yapamadan başlamış ve devre arasında da aynı durum sürmüştü. Hal böyle olunca ligin doğal küme düşme adaylarından biri olan takım flaş bir performansla orta sıralara tutunmuştu. Atan “Buradaki oyuncularım oluşturmak istediğim kadronun iskeleti. Onlardan çok memnunum. Geçen sezon umutla bakılmayan bir kadroyla lige başladık. O kadrodan da 8 kişi takımdan ayrıldı. Elimizdeki kadronun üzerine buradaki oyuncuları rekabete sokabilecek, Kayserispor’u lig yarışında, puan tablosunun üst sıralarında tutabilecek en az 5 oyuncuya ihtiyacımız var” diyerek yeni sezonda benzer performansın devam etmesinin yolunu açıkladı.

Atan, transfer sürecinde geç kaldıklarını vurgulayarak “Geç kaldığımızı söyleyebilirim. Transferlerimiz ilk kampa yetişmedi ve ayın 23’ünde başlayacak ikinci kamp dönemine de yetişmesi çok zor görünüyor. Yeni oyuncuları görmek istiyoruz. Maalesef henüz bu aşamayı gerçekleştirememiş durumdayız.” dedi.

Fikstür kulisleri: Trendyol’un neden sponsor olduğu içkisiz masadaki fiskosta ortaya çıktı