Yazın başında Atletico Madrid'e transfer olan milli savunmacı Çağlar Söyüncü, Manchester City'ye karşı oynanan ve 2-1 kazanılan hazırlık maçında 90 dakika sahada kaldı, gösterdiği performansla Diego Simeone'den övgü topladı.

Bu yazın başında LaLiga’nın yolunu tutan tek milli futbolcu Real Madrid’e transfer olan Arda Güler değildi. Premier Lig’den Championship’e düşen Leicester City’yle kontratı son bulan Çağlar Söyüncü de bir başka İspanyol devi Atletico Madrid’in yolunu tutmuştu.

Çağlar, yeni takımında çıktığı hazırlık maçıyla göz doldurdu. Milli yıldız, Manchester City’ye karşı oynanan ve takımının 2-1 kazandığı maçta 90 dakika sahada kaldı. Çağlar bu süreçte gösterdiği performansla Diego Simeone’nin de takdirini kazandı. Yeni takımıyla ilk kez 11’de sahaya çıkan Çağlar hakkında Arjantinli hoca, performansını beğendiğini ve kadro içindeki rekabet içerisinde önemli bir yere sahip olacağını söyledi. 2-1 sona eren maçta goller 66’da Memphis Depay, 74’te Yannick Carrasco’dan gelirken City’nin tek golünü 85’te Ruben Dias attı.

Uruguaylı savunmacı Godin emekli oldu