Premier Lig ekibi Chelsea'nin yeni transferlerinden Christopher Nkunku dizinden sakatlık yaşadı. Nkunku'nun 4 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Londra ekibi daha önce savunmacı Fofana'nın sakatlığı nedeniyle 8 ay sahalardan uzak kalacağını açıklamıştı.

Takımın başına Mauricio Pochettino’yu getiren ve transfer sürecinde aldıkları kadar gönderdikleriyle de gündem olan Chelsea’nin başı sakatlık belasından bir türlü kurtulmuyor. Maviler, son olarak RB Leipzig’den transfer edilen Christopher Nkunku’nun sakatlandığını açıkladı.

Dizinden sakatlanan hücum oyuncusunun ameliyat olacağı belirtildi. Büyük beklentilerle transfer edilen Nkunku, 4 ay sahalardan uzak kalacak. Bu da sezonun ilk kısmının tamamen kaçması anlamına geliyor. Chelsea ilk şoku Nkunku haberiyle yaşamamıştı. Takım, Temmuz ayının ortasında Fofana’nın çapraz bağı sakatlığıyla şok yaşamıştı. Fofana, Leicester City’den 80 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti. Chelsea bu sakatlığın ardından Monaco’da forma giyen Axel Disasi’yi 45 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı. Maviler’in bu hafta sonu başlayacak Premier Lig sezonunun ilk yarısı için Nkunku yerine bir hücumcu transfer edip etmeyeceği merak konusu.

Varane: Oyuncuların istekleri dikkate alınmıyor