Sporda cuma gününün gündemi yoğun. Paris Olimpiyatları'nın çok tartışılan isimlerinden biri olan Raygun sessizliğini bozdu. Türkiye- İzlanda maçının hakemi belli oldu. İşte sporda günün gelişmeleri...

Cuma günü sporda birçok gelişme yaşanıyor. 2024 Paris Olimpiyatları’nın en çok konuşulan isimlerinden biri olan ‘Raygun’ lakaplı Rachael Gunn, Avustralyalı yetkililerin kendisine internete girmemesini önerdiğini söyledi. 9 Eylül’de İzmir’de yapılacak Türkiye- İzlanda maçının hakemi belli oldu. İşte cuma günü yaşananlar…

Raygun: Bana ‘Sosyal medyadan uzak dur’ dediler

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda mücadele eden Avustralyalı break dansçı Rachael Gunn yeni açıklamalarında internetten uzak kaldığını söyledi. ‘Raygun’ takma adıyla da bilinen Avustralyalı sporcu Rachael Gunn, The Project’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Turumu bitirir bitirmez Avustralya Olimpiyat Komitesi’ndeki medya için iletişimde olduğun kişi bana ‘Sosyal medyada şu anda bir fırtına kopuyor, bu yüzden sosyal medyadan biraz uzak kalmak isteyebilirsin’ dedi.”

‘Raygun’ Paris Olimpiyatları’nda en çok konuşulan isimlerinden biriydi.

Kendisi ile iletişime geçen Avustralya Olimpiyat Komitesi yetkilisinin ne demek istediğini tam anlamadığını belirten Rachael Gunn ayrıca “Olanların boyutunu anlamadım ve sonra bazı yorumlara göz attım. ‘Aman Tanrım’ dedim ve içimden kötü bir his oluştu. ‘Aman Tanrım, neler oldu?’ diye düşündüm” dedi.

Türkiye – İzlanda maçı Arnavut hakem Enea Jorgji’nin

Enea Jorgji, Türkiye’nin İtalya ile oynadığı özel maçı da yönetmişti.

A Milli Futbol Takımı’nın 9 Eylül’de İzmir’de İzlanda ile oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçında Arnavut hakem Enea Jorgji düdük çalacak. Gürsel Aksel Stadyumu’nda saat 21.45’te başlayacak olan maçta Jorgji’nin yardımcılıklarını Denis Rexha ve Ridiger Çokaj yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Eldorjan Hamiti olacak.

İlklerin futbolcusu Ronaldo, 900 gole herkesten önce ulaştı

Galatasaray’da ‘gizli’ karaborsa kapışması: Savcı harekete geçmiş!