Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi futbolcular arasında kavga çıktı. Mert Hakan Yandaş ve Abdülkerim Bardakcı arasında gerilen ortam sonrası sahaya giren güvenlik güçleri futbolcuları ayırdı. Maç sonunda ise bu kez yöneticiler birbirine girdi.

Şampiyonu belirleyecek Galatasaray ve Fenerbahçe maçından önce sahada ortalık karıştı. Gergin geçmesi beklenen maçta iki takım oyuncuları henüz ısınma öncesi zemini kontrol ederken sinirler gerildi.

Yaşanan itişmeler sonrası bazı oyuncular yere düştü.

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş’ın ev sahibi tribünlere sarı-lacivertli armayı göstermesi üzerine Kerem Aktürkoğlu rakibine tepki gösterdi. Devamında Abdülkerim Bardakcı ve Kaan Ayhan’ın da olayın yaşandığı yere gelince sinirler gerildi. İki takım oyuncularının birbirlerine fiziksel müdahalelerde bulunmasının ardından güvenlik güçleri olaya müdahale etti. Fenerbahçe takımı soyunma odasına polis koridoru eşliğinde gidebildi. Bu esnada tribünlerden sahaya yabancı madde atıldığı görüldü.

Galatasaray’ın serilerine Fenerbahçe son verdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç karşılaşmanın ardından takıma destek olmak için stadyuma geldi. Koç Rams Park’a geldikten sonra yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular galibiyeti bir kez daha santra noktasında kutladı. Bu sırada gerginlik çıktı ve bazı Galatasaraylı idareciler sahaya girdi. Polis güçleri olaya müdahale etti.

Bu esnada Ali Koç’un Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan’a “Çık buradan yoksa dayak yiyeceksin” dediği duyuldu. Koç ayrıca kendi yöneticisi Selahattin Baki’nin yakasına yapışarak da “Sus be!” diye bağırdı.

Ayrıca Fenerbahçe kafilesi stadyumdan ayrılırken de gerginlik sürdü. İki tarafı çevik kuvvetin güçlükle ayırdı.