Dortmund, üçüncü haftaya lider giren Heidenheim'ı 4-2 yenerek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Nuri Şahin'in takımının yenilgisizliğini sürüyor.

Bundesliga’nın üçüncü haftasında Nuri Şahin’in çalıştırdığı Borussia Dortmund, sahasında Heidenheim’ı ağırladı. Ev sahibi maça hızlı başladı. 11’de Karim Adeyemi’nin pasında Donyell Malen düzgün bir vuruşla Dortmund’u öne geçirdi. Sarı-Siyahlılar 17’de farkı ikiye çıkardı. Hızlı gelişen atakta Karim Adeyemi, Brandt’ın pasını asiste çevirdi. Yerden vuruşuyla durumu 2-0 yaptı. Bu gole Heidenheim, 39’uncu dakikada Marvin Pieringer ile cevap verdi. Ancak sahneye bir kez daha Adeyemi çıktı. 41’de Mallen’in ortasında yerden vurarak ilk yarının skorunu 3-1 olarak ilan etti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Heidenheim’da Maximillian Breunig, Borussia Dortmund’da ise Emre Can penaltıdan karşılıklı gollerle skoru 4-2’ye getirdi. Borussia Dortmund bu sonuçla birlikte üç puanı cebine koydu ve puanını yediye çıkardı. Sarı-Siyahlılar maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Dortmund, Bundesliga’nın dördüncü haftasında deplasmanda Stuttgart’a konuk olacak. Heidenheim ise sahasında Freiburg’u ağırlayacak.

Son gün nefes nefese geçti: İşte Süper Lig’in 160 transferi