Filenin Sultanları Paris 2024'e Hollanda karşısında elde ettiği galibiyetle başladı. Millilerin yıldız oyuncusu Ebrar Karakurt sosyal medya hesabı üzerinden eğlenceli bir paylaşım yaptı. Ebrar Gibi dizisindeki Ersoy'un babaannesini hatırlattı.

Türkiye’nin Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’ndaki madalya umudu Filenin Sultanları Hollanda karşısında çıktıkları ilk maçta 2-0 yenik duruma düşse de pes etmeyerek parkeden 3-2’lik galibiyetle ayrıldı. Karar setini dört sayı ve bir blokla tamamlayan Ebrar Karakurt maçın ardından “Çok mutluyum. Turnuvanın ilk maçları her zaman zor olur. Bugün gerçekten çok zor bir maçla karşı karşıyaydık. Çok iyi başladılar, çok iyi defans yapıp çok iyi servis attılar. Sahada her zaman birbirimize savaşmamız gerektiğini hatırlattık. Bugün smaçör olarak iyi bir performans sergileyemedim, ama pasör çaprazı olarak takımıma katkı sağlayabildim, hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum” dedi.

Sosyal medya hesabını aktif biçimde kullanan Ebrar Hollanda maçının ardından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekti. ‘Gibi’ dizisindeki bir sahneye göndermede bulunan milli oyuncu “Ersoy’un babaannesinin intikamı alındı” dedi. Absürt komedi dizisindeki Ersoy karakterinin babaannesi Serpil Teyze Hollandalı bir Erasmus öğrencisi tarafından yenerek öldürülmüştü.

Ebrar’ın eğlenceli paylaşımları farklı bir gönderiyle sürdü. Karar setinde benchte olduğu bölümde heyecandan yerinde duramadığı bir anı alıntılayan Ebrar “Seninki geliyor doğal davran” yazdı.

Geri dönüşün ‘Sultanları’: Türkiye bitti demeden bitmez!