Messi'nin formasını giydiği Inter Miami, Los Angeles FC'ye konuk oldu. Leonardo DiCaprio'dan Selena Gomez'e birçok yıldız isim stadyuma akın etti.

Amerika’da bizim bildiğimiz futbolu popüler br spor dalı yapma çabaları uzun yıllardır devam ediyor ama galiba bu sefer olacak, o da kariyerinin zirvesinde Amerika’ya, Miami kentindeki MLS takımına transfer olan Arjantinli yıldız Lionel Messi sayesinde. Önceki gün Los Angeles’te oynanan MLS-Los Angeles FC maçında tribünler, Messi’yi izlemek için gelenler sayesinde hınca hınç dolmuştu.

MLS’te Lionel Messi rüzgarı kaldığı yerden esmeye devam ediyor. Son olarak Los Angeles FC’ye konuk olan Florida ekibi için sahaya çıkan Messi, birçok Hollywood yıldızının geldiği karşılaşmada şovuna devam etti. Maçı iki asistle tamamlayan Messi takımını galibiyete taşıdı. Miami 14. dakikada Facundo Farias, 51. dakikada Jordi Alba, 83. dakikada Leonardo Campana ile skoru 3-0 yaptı. 90’da Ryan Hollingshead Los Angeles’ın tek golünü attı ve maç 3-1 bitti.

Özellikle 51. dakikada Busquest-Messi-Alba üçgeninde gelen Jordi Alba golü, bu üçlünün Barcelona günlerini bilenler için müthiş bir andı.

Pazarı pazartesiye bağlayan gece oynanan karşılaşmada stadyumdaki tek yıldız Messi değildi. Öyle ki Leo efsanesi Hollywood’u ayağına getirdi. Birçok ünlü isim davetli veya biletli olarak Los Angeles FC’nin Messi ve Inter Miami’yi konuk ettiği maçta boy gösterdi. Prens Harry ve eşi Meghan Markle’ın yanı sıra ünlü aktör Leonardo DiCaprio, şarkıcı Selena Gomez, basketbolcu LeBron James, eski basketbolcu ve Los Angeles FC ortaklarından Magic Johnson maçı ve elbette Messi’yi izlemek adına tribünlerde yerini aldı.

İşte maça giden ünlü isimlerin tam listesi.

Karşılaşmada en dikkat çekici anlardan biri Messi’nin Los Angeles FC kalecisi McCarthy’ye takıldığı andı. Karşı karşıya pozisyonda Messi’nin topunu çıkaran McCarthy’nin pozisyonuna Selena Gomez’in verdiği tepki sosyal medyada gündem oldu.