Trabzonspor'un koltuğu sallantıda ismi Abdullah Avcı'nın bu kez de başı futbolcusunun annesiyle dertte. Trabzonspor'un golcü oyuncusu Enis Destan'ın annesi yaptığı paylaşımda Avcı'yı tehdit etti, "Dünyayı dar ederim" dedi.

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve bordo-mavili renklere gönül veren taraftarların hedef tahtasına oturan Trabzonspor Teknik Direktöü Abdullah Avcı bu kez de beklemediği bir yerden darbe aldı. Karadeniz temsilcisinin genç santrforu Enis Destan’ın annesi Gül Destan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Avcı’yla ilgili çok sert sözler sarf etti.

Trabzonspor’un Süper Lig’de yeni sezonun açılışını yaptığı Sivasspor maçında oyuna son dakikalarda dahil olan, Rapid Wien maçında ise 67’nci dakikaya kadar yedek kulübesinde Enis Destan’ın annesi Gül Destan oğlunun forma bulamamasına çok sert sözlerle tepki gösterdi. Yaptığı paylaşımda Avcı’yı hedef alan anne Destan, “Sayın hocam, buradan sesleniyorum, oğlum Enis ile aranızda ne sorun var? Enis oynamak istiyor, siz son 5 veya 10 dakika süre veriyorsunuz. O yetmiyor bir de ters konuşuyorsunuz. Takım kaç haftadır yeniliyor. Enis son derece üzgün, bir de siz üzerine gidiyorsunuz, neden? Enis’in kılına zarar gelirse dünyayı dar ederim, bunu herkes bilsin!” dedi.

Onuachu’nun ayrılığı sonrası Enis’in takımın as santrforu olması gerektiğini söyleyen Gül Destan, , “Enis pırıl pırıl, yetenekli pivot santrfor. Süre verildiği takdirde elinden gelenin fazlasını yapıyor. Lakin diğerlerinin 90 dakika süre alıp da hiç katkıda bulunmadığı gibi Enis takım için sahada savaş verirken hakemle tartışabilir, gayet normal. Takımı önemsemese, değer vermese umurunda bile olmaz. Bunun için bahanelere sığınıp da Enis’e hakaret edemezsiniz. Siz, defalarca arayarak Enis’i transfer ettiniz. Şimdi neden bu şekilde davranıyorsunuz. ‘Diğerini 90 dakika, Enis’i beş dakika’ sizin adaletiniz bu mu? Enis’in takımın birinci forveti olması gerekirken…”

İşte Gül Destan’ın paylaşımından bir kesit.

Avcı’yı tehdit etti

Gül Destan’ın paylaşımının devamında Abdullah Avcı’yı şu sözlerle tehdit ettiği görüldü:

“Sizlere diyorum ki; Oğlumla uğraşmayın sonra sizinle de uğraşırlar, bilmem anlatabildim mi! Oğlunuz yaşında, bir baba gibi davranın kaybetmezsiniz, kazanırsınız.”

Viyana’da valsi Trabzonspor değil Rapid yaptı