6 Şubat’ta meydana gelen iki büyük depremin merkezi olan Kahramanmaraş’ta kurulan ve 2 bin 300 konteynerden oluşan Umut Kent projesi içinde yer alan Fenerbahçe Mahallesi Konteyner Kenti açıldı.

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş kentiydi. Kentte Umut Kent projesi kapsamında 2 bin 300 konteynerlik bir alan oluşturuldu. Burada yer alan Fenerbahçe Mahallesi Konteyner Kenti ise açıldı.

Konteyner kentin açılışına Başkan Ali Koç’un yanı sıra Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Fenerbahçeli yöneticiler, futbol A takımı kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı oyuncusu Tarık Biberovic, sporcular, antrenörler, dernek üyeleri ve gönüllüler katıldı.

Luan Peres’den kavga iddialarına: Ufak bir kaza

Açılışta Başkan Ali Koç, yöneticiler ve sporcular, bölgedeki çocuklarla maç yaptı. Mücadelenin başlama vuruşunu Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun gerçekleştirdi. Başkan Ali Koç yaptığı açıklamalarda “İlk günden itibaren stadımızın altında Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı, Galatasaraylısı, Trabzonlusu herkes uğraştı. Tırları doldurdu ve buralara yolladı. En önemlisi unutmamak ve unutturmamak. Bu felaketi geride bırakmak çok uzun süre alacak. İkinci projemiz de inşallah Allah’ın izniyle çok yakın zamanda Türkiye Futbol Federasyonu tarafından gerçekleştirilecek. İnşallah onu da açmak yakın zamanda nasip olacak. Umutsuz insan ilerleyemez o yüzden bu kentin ismi Umut Kent.” sözlerini dile getirdi.

Fenerbahçe asılsız haber yapanları SPK’ya şikayet etti