Fenerbahçe Kulübü, günlerde önce İstanbul’a getirdiği Slovak oyuncu Milan Skriniar’ı kiralık olarak kadrosuna kattığını dün resmen duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Milan Skriniar’ın kiralık transferi için kulübü Paris Saint-Germain ve oyuncu ile anlaşma sağlanmıştır. Milan Skriniar, kendisini sezon sonuna kadar sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Slovak stopere ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçe’miz ile sarı lacivert başarılar diliyoruz.” denildi.

Fenerbahçe’nin 3. Slovak oyuncusu Milan Skriniar

Fenerbahçe’nin Diego Carlos ve Anderson Talisca’nın ardından takıma dahil ettiği Milan Skriniar, sarı-lacivertli formayı giyecek üçüncü Slovak oyuncu oldu.

Kış transfer döneminde üçüncü transferini Milan Skriniar ile yapan Fenerbahçe, savunmaya takviye yapmayı sürdürdü.

Sezona 8 transferle başlayan Jose Mourinho’nun ekibi, devre arasında önce Diego Carlos, ardından da Anderson Talisca’yı kadrosuna katmıştı. Sarı-lacivertliler, Milan Skriniar’ı açıklayarak bu sezonki transfer sayısını 11’e yükseltti.

Skriniar, Fenerbahçe tarihinin 196. yabancı transferi oldu.