Süper Lig'de milli ara öncesi Galatasaray ve Beşiktaş sahne alacak. Alanyaspor RAMS Park'a gelirken siyah-beyazlılar Gaziantep'e konuk olacak. İki karşılaşma da saat 19:00'da başlayacak.

Süper Lig’in sekizinci haftasını Fenerbahçe bay geçerken liderlik mücadelesi veren diğer iki ekip; Galatasaray ve Beşiktaş yeşil sahaya adım atacak. Milli ara öncesi son maçlarda sarı-kırmızılılar, Alanyaspor’u ağırlarken Beşiktaş ise Gaziantep FK’yle deplasmanda karşılaşacak. İki maç da saat 19:00’da başlayacak.

Galatasaray’ın Alanyaspor maçını hakem Mehmet Türkmen yönetecek. Süper Lig’de şimdiye kadarki yedi maçtan altı galibiyet ve bir beraberlik çıkartan sarı-kırmızılılar liderlik koltuğunda oturuyor. ilk yedi maçtan iki galibiyet, üç beraberlik ve iki yenilgiyle dönen Alanyaspor’un ise puanı dokuz.

Bu sezon oynadığı 12 resmi maçın 11’inde kalesini gole kapatamayan Galatasaray son olarak Kasımpaşa’ya karşı 3-0, RFS’ye karşı ise 2-0 öne geçtiği maçlardan beraberlikle ayrılmıştı. Cim-bom, milli ara öncesi Alanyaspor’u mağlup edip liderliğini perçinlemeye çalışacak.

Beşiktaş ise tıpkı Galatasaray’ın açı gibi saat 19:00’da başlayacak karşılaşmada Selçuk İnan’ın çalıştırdığı Gaziantep FK’ye konuk olacak. Hafta içinde Alman ekibi Eintracht Frankfurt’a UEFA Avrupa Ligi’nde 3-1 yenilen siyah-beyazlı ekip, Gaziantep deplasmanında ligdeki namağlup unvanını korumaya çalışacak. Beşiktaş’ta kart cezası nedeniyle Kayserispor’la oynanan maçta görev yapamayan Arthur Masuaku, Gaziantep deplasmanında kadrodaki yerini alacak.

İzmir’de süper maç: Kazanan son saniye golüyle Göztepe