Orta sahaya takviye yapmak için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Boca Juniors forması giyen genç futbolcu Cristian Medina transferinden vazgeçti. Sürecin bu noktaya gelmesinde Arjantin mafyasının etkisi öne çıktı.

Transferde defansif orta saha arayışlarını sürdüren Fenerbahçe son olarak kancayı Boca Juniors formayı giyen Cristian Medina’ya takmıştı. Ancak sarı-lacivertliler 22 yaşındaki oyuncunun transferinden vazgeçti. Fenerbahçe’nin Arjantinli oyuncuyu kadrosuna katmaktan caymasının ardında ilginç bir gerçek ortaya çıktı.

TRT Spor’un haberine göre Arjantinli futbolcunun durumunu sorgulayan Fenerbahçeli yetkililer karşısında yedi farklı muhatap buldu. Birbirinden farklı yedi menajerle çalışan Medina’nın temsilcileri Fenerbahçe’den astronomik isteklerde bulundu. Arjantin mafyasının da oyuncunun hakları üstünde söz sahibi olmasının açığa çıkmasının ardından karşısında sportif değil mafyatik isimleri bulan sarı-lacivertliler geri dönmemek üzere transferden çekildi.

Cristian Medina defterinin açılmamak üzere kapanması sonrası Mario Branco ve ekibinin tüm odağını Sofyan Amrabat ve Marsilya’da forma giyen Azzedine Ounahi’ye yönelttiği öğrenildi.

Ferdi transferinden yalnızca Fenerbahçe değil Nec Nijmegen de kazandı