Süper Lig'in 14. haftasında evinde Sivasspor'u konuk edecek Fenerbahçe'de Djiku,Fred, Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş antrenmanda yer aldı.

Fenerbahçe’de üst üste gelen sakatlıklardan sonra galibiyet serisi sona Trabzonspor karşısında sona erdi. Adana Demirspor’a kaybedilen puandan sonra Karagümrük galibiyetiyle nefes alan sarı lacivertliler Konferans Ligi’nde Nordjaelland karşısında alınan 6-1’lik yenilgiyle ağır yara aldı.

Sivasspor maçıyla çıkışa geçmek isteyen Kanarya’ya sakat oyuncularından iyi haber geldi. Sarı lacivertlilerde Fred, Djiku, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğluve Mert Hakan takımla çalışmalara başladı.
Karagümrük karşılaşmasında dizinden darbe alan Ferdi Kadıoğlu, Danimarka’ya götürülmedi. Futbolcunun önemli bir durumu olmadığı ve Sivasspor karşılaşmasında yer alabileceği öğrenildi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe sahada değerini gösteremedi

Savunmada başarılı performans sergileyen Djiku, Fenerbahçe formasıyla 15 maçta görev alırken bir kez gol sevinci yaşadı. Pendikspor maçında sakatlanan ve uzun süre formasından uzak kalan Fred’in takımla çalışmalara başlaması camiada sevinçle karşılandı. Fenerbahçe’nin orta sahasında önemli bir görev üstlenen Fred, bu sezon 13 maçta forma giydi. Brezilyalı futbolcunun dört asisti bulunuyor.

Fenerbahçe’de Ali Koç ve yönetimden Samandıra’ya ziyaret

Becao ve Djiku’ya formasını kaptıran Serdar Aziz sakatlığı sebebiyle uzun süredir sahalardan uzak kalmıştı. İsmail Kartal başarılı oyuncuyu Becao’nun sakatlığı düzelene kadar 11’de kullanmayı planlıyor. İsmail Kartal’ın sık sık forma şansı verdiği Mert Hakan Yandaş’ın dönmesi de İsmail Kartal’ın orta sahadaki alternatiflerini çoğaltacak.