Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri 2024 yılına girerken ayrı ayrı mesajlar yayınladı.

Galatasaray 2023 senesinde Süper Lig şampiyonu oldu ve tarihinde 23. kez aynı başarıyı tekrar etti. Sarı-kırmızılılar 2023-24 sezonundaysa Fenerbahçe’yle aynı puanda ve averajla ikinci sırada yer alıyor.

Son olarak Süper Kupa maçına ezeli rakibi Fenerbahçe’yle beraber çıkmama kararı alan Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek camiaya yeni yıl mesajı iletti. Özbek “Sevgili Galatasaraylılar, Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşı olan 2023 yılını geride bırakıyor ve 2024’e merhaba diyoruz. Galatasaray Spor Kulübü, 2023 yılını kazandığı sportif başarılarla olduğu kadar Türkiye’nin en büyük STK’sı olmanın sorumluluğunu da göstermiş olarak kapatmaktadır. Hepimizi derinden yaralayan deprem felaketinde kulüp olarak almış olduğumuz hızlı yardım aksiyonu ve camiamızın insani değerleri her şeyin üzerinde tutan duruşu bizler için gurur kaynağı olmuştur. Sporun mutluluğa vesile olduğu bir yeni yıl umuduyla tüm Galatasaraylıların yeni yılını kutluyor, sağlık ve esenlik diliyorum” dedi. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Galatasaray mahkemelik oldu

2023’te Türkiye Kupası şampiyonu olan ve yılı ligde lider tamamlayan Fenerbahçe ise yeni yılı “Cumhuriyetimizin 100. yılını gururla kutladığımız 2023’ü geride bırakırken yeni yılınızı en içten dileklerimizle kutlar; 2024 yılının ülkemize ve büyük Fenerbahçe ailemize sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederiz. Savaşların son bulduğu, çocukların ve masum insanların ölmediği bir dünya dileğiyle” diyerek kutladı.

3 Aralık tarihinde Beşiktaş başkanlığına seçilen Hasan Arat ise yeni yılı “Cumhuriyetimizin 100. ve Beşiktaşımızın 120. kuruluş yıl dönümünün heyecanını birlikte yaşadığımız 2023 yılı aynı zamanda Kulübümüz için önemli değişimlerin gerçekleştiği bir yıl oldu. Beşiktaşlıların desteğiyle girdiğimiz yeni yolda, kültürümüzü, geleneklerimizi, değerlerimizi yaşatmak, hayal ve hedeflerimiz içerisinde yer alan işleri hayata geçirmek için durmadan çalışacağız. Sizlere daha önce de ifade ettiğim gibi, yolumuz ne kadar uzun ve zor olursa olsun, sizlerin güveni ve desteği sayesinde başaracağız. Yeni yılla birlikte, milletçe hayatımızın her alanında hayallerimize, hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğimiz yeni bir zamanın başlamasını tüm kalbimle diliyorum. Yeni yılın size, tüm sevdiklerinize, milletimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini, Beşiktaşımız için 2024 yılının her yönden başarılı geçmesini diliyorum. Saygılarımla” diyerek kutladı.