Türk takımları Avrupa kupalarında play-off sahnesine çıkacak. Eşleşmelerinin ilk maçlarını bu hafta içi oynayacak ekiplerin mücadelelerini yönetecek hakemler açıklandı.

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre’nin Young Boys takımıyla yapacağı maçı Almanya Futbol Federasyonundan hakem Daniel Siebert yönetecek. UEFA’dan yapılan açıklamaya göre 21 Ağustos Çarşamba günü Bern kentindeki Wankdorf Stadı’nda TSİ 22.00’de başlayacak müsabakada Siebert düdük çalacak. Jan Seidel ve Rafael Foltyn’in yardımcı hakemlik görevini üstleneceği mücadelenin dördüncü hakemi ise Daniel Schlager olacak. Video Yardımcı Hakem (VAR) odasında ise Christian Dingert ile yardımcısı Benjamin Cortus görev yapacak.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 22 Ağustos Perşembe günü İsviçre temsilcisi Lugano ile deplasmanda yapacağı ilk maçı Danimarkalı hakem Morten Krogh yönetecek. Thun kentiyle aynı adı taşıyan statta TSİ 21.30’da başlayacak müsabakada Krogh’un yardımcılıklarını, vatandaşları D. Wollenberg Rasmussen ile Steffen Bramsen yapacak. Mikkel Redder’in dördüncü hakemliği üstleneceği karşılaşmada Hollanda’dan Rob Dieperink VAR, aynı ülkeden Erwin Blank ise AVAR olarak görev alacak.

Acun Ilıcalı: Ali Koç’un yaptığı bir başkana yakışan harekettir

Trabzonspor’un UEFA Konferans Ligi play-off turunda 22 Ağustos Perşembe günü İsviçre temsilcisi St. Gallen’e konuk olacağı ilk maçta Portekizli hakem Miguel Nogueira görev alacak.  St. Gallen şehriyle aynı adı taşıyan statta TSİ 22.00’de başlayacak karşılaşmada Nogueira’nın yardımcılıklarını aynı ülkeden Pedro Martins ve Paulo Bras yapacak. Müsabakada Portekiz Futbol Federasyonundan Bruno Miguel Carmo Vieira dördüncü hakem, Andre Narciso VAR ve Fabio Oliveira Melo AVAR görevini üstlenecek.

Başakşehir’in UEFA Konferans Ligi play-off turunda 22 Ağustos Perşembe günü İrlanda ekibi St. Patrick’s Athletic ile yapacağı ilk maçta Finlandiya Futbol Federasyonundan hakem Mohammed Al-Emara düdük çalacak. Dublin’deki Tallaght Stadı’nda TSİ 21.45’te başlayacak müsabakada Al-Emara’nın yardımcılıklarını aynı ülkeden Turkka Valjakka ve Juuso Mantere yapacak. Fin Peiman Simani’nin dördüncü hakem olacağı karşılaşmada Almanya’dan Sören Storks VAR ve Patrick Hanslbauer AVAR görevini üstlenecek.

Futbolun bir kara gecesi daha: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sahada saldırıya uğradı

Kardeşler’e görev

FIFA kokartlı Türk hakem Arda Kardeşler Ukrayna’nın Kryvbas ile İspanya’nın Real Betis takımları arasında yapılacak UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçını yönetecek. UEFA’dan yapılan açıklamaya göre Arda Kardeşler 22 Ağustos Perşembe günü Slovakya’nın Kösice kentindeki Kosicka Futbol Arena’da TSİ 21.00’de başlayacak müsabakada düdük çalacak. Kardeşler’in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ile Deniz Caner Özaral üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Zorbay Küçük olacak. Mustafa İlker Coşkun ile Onur Özütoprak ise Video Yardımcı Hakem (VAR) odasında görev yapacak.