Milli ara öncesi Mauro Icardi'yi sakatlığa kurban veren Galatasaray'a bir kötü haber de Hakim Ziyech'den geldi. Adalesinde ikinci derece yırtık tespit edilen Faslı oyuncunun da Fenerbahçe maçında oynama ihtimali ortadan kalktı.

Transferde sıkıntılı günler geçiren Galatasaray’a bir kötü haber de Hakim Ziyech’den geldi. Sarı-kırmızılı kulüp milli arada ülkesi Fas’ın Leshoto’ya karşı oynadığı maçta ağrı hisseden Hakim Ziyech’in sağlık durumunu kamuoyuna duyurdu.

Galatasaray, Ziyech’in adalesinde ikinci derece kısmi yırtık meydana geldiğini şu sözlerle açıkladı:

“Afrika Uluslar Kupası Elemeleri’nde Fas Milli Takımı’nın Lesotho ile oynadığı karşılaşmada sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilen futbolcumuz Hakim Ziyech’in tedavisine başlanmıştır.”

Takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan Ziyech’in milli ara öncesi oynanan Adana Demirspor maçında kenara gelmek zorunda kalan Mauro Icardi’yle birebir aynı sakatlığı geçirmesi dikkat çekti. Böylelikle Ziyech’in de tıpkı Icardi gibi Fenerbahçe maçında oynama ihtimali ortadan kalktı. Hakim Ziyech’in bir sonraki milli aranın ardından takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

Galatasaray’da şok: Icardi Fenerbahçe maçında yok