Galatasaray, 2020-21 sezonu başında Rizespor'dan olaylı bir şekilde kadrosuna kattığı Oğulcan Çağlayan'la yollarını ayırdığını açıkladı. Çağlayan sarı-kırmızılı formayla 29 maçta 4 gol ve 1 asistle oynadı.

Galatasaray, 27 yaşındaki forvet oyuncusu Oğulcan Çağlayan’la yollarını ayırdığını açıkladı. Oyuncunun önümüzdeki süreçte anlaşması beklenen takım Gaziantep FK. Galatasaray’ın Oğulcan’la yollarını ayırması akıllara Çağlayan’ın Galatasaray’a transfer sürecini getirdi. Sarı-kırmızılı ekip transfer sürecinde Rizespor’la ikiliğe düşmüş ve kulüpler arasında anlaşmazlık yaşanmıştı. Galatasaray’a imza atmak isteyen Çağlayan sözleşmesini feshetmiş ve sarı-kırmızılı kulübe gelmişti.

Okan Buruk’tan taraftara Ziyech ve Ndombele müjdesi

Daha sonra Rizespor’la sözleşmesini usulsüz şekilde feshettiği belirlenen oyuncuya 1 milyon 200 bin euro para cezası ve 6 maç men cezası gelmişti. Yapılan itiraz sonrası maç cezası 3’e düşerken para cezasında indirime gidilmemişti.

Oğulcan Ağustos 2020-Şubat 2022 arasında Galatasaray forması giymiş, 29 maçta 4 gol ve 1 asist yapmıştı. Forvet oyuncusu 2021-22 sezonunun ikinci yarısında 100 bin euro karşılığında Eyüpspor’a kiralanırken geçen sezon da sırasıyla Giresunspor ve Pendikspor’a gönderilmişti. Oğulcan Pendik formasıyla Süper Lig’e çıkma başarısı göstermiş ve ardından bonservisinin bulunduğu Galatasaray’a dönmüştü.

Galatasaray’ın Metin Oktay anmasında şampiyonluk sözleri