1-1 berabere biten Rizespor karşılaşmasından sonra Ankaragücü'nün eski başkanı Faruk Koca ve yanındakilerin saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler sahalara dönmeye hazır.

Ankaragücü’nün eski başkanı Faruk Koca, 1-1 berabere biten Rezspor maçının ardından hakem Halil Meler’e yumruk attı. Koca’nın yanında bulunan isimlerse yere düşen hakemi tekmeledi. Bu olayın ardından hastaneye kaldırılan Halil Umut Meler’in sahaya dönüş tarihi belli oldu.

Halil Umut Meler antrenmanlara başladı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılmayı hedefleyen FIFA kokartlı hakem sonra antrenmanlara başladı. Bir aydır maç yönetmeyen Halil Umut Meler, sahaya geri dönmemesi durumunda EURO 2024’e gitme ihtimalini düşecek. Bu yüzden Bu nedenle Merkez Hakem Kurulu, Halil Umut Meler’i ocak ayı içinde maçlara atayacak.

Emre Belözoğlu’ndan dobra dobra: Halil Umut Meler, Seçilbank…

Koca’ya verilen cezalar

Hakem Meler’e saldıran Ankaragücü’nün eski başkanı Faruk Koca, 12 Aralık’ta tutuklanmış 15 gün sonra tahliye edilmişti. Koca ve saldırganlar, yarın mahkeme önüne çıkacak. Sportif yöndense Koca’ya verilen sınırsız hak mahrumiyeti cezası Tahkim Kurulu tarafından onaylanarak kesinleşti.

Collina’dan Halil Umut Meler mesajı: Yeter artık