Alman basınının haberine göre İngiliz golcü Harry Kane, Bayern Münih'e transfer olduğu günden beri bir otelin suitinde kalıyor ve ağustos ayından beri bunun için 1 milyon sterlin harcadı.

Bayern Münih geçtiğimiz yazın en dikkat çekici transferlerinden birine imza attı ve Harry Kane’i kadrosuna kattı. Kane yeni takımında şu ana kadar 15 maça çıkarak 19 gol ve 7 asistle olağanüstü bir katkı sağladı. Son olarak Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Galatasaray’a karşı iki gol bulan İngiliz takımına 3 puanı getiren isim oldu.

Kane’le alakalı enteresan bir bilgi ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta içi ortaya atılan iddiaya göre Kane, Münih’e geldiği ağustos ayından bu yana bir otelin suitinde yaşıyor. The Sun’da yer alan bilgiye göre Kane’in ailesi henüz oyuncunun yanına taşınmadı, yıldız ismin kaldığı suitin gecelik fiyatıysa 10 bin sterlin. Bayern’de haftalık olarak 415 bin sterlin kazanan oyuncu Bavyara’da aylığı 70 bin sterlin değerindeki değerli malikanelere bakıyor. Ancak hala otelde yaşamını sürdüren oyuncunun konaklama maliyeti belirtilene göre şimdiden 1 milyon sterlini geçti.

Alman basını: Cesur Galatasaray kafa tutsa da Kane’i durduramadı