Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund’da bazı yıldız futbolcuların teknik direktör Edin Terzic’ten şikayetçi olduğu ve görevden alınmasını istedikleri iddia edildi.

Alman basını gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı: Borussia Dortmund’da bazı demirbaş futbolcular teknik direktör Edin Terzic’i yönetime şikayet etti. Lider oyunculardan oluşan grup kulüp CEO’su Hans-Joachim Watzke’ye giderek Terzic’le yola devam etmenin takım için iyi olmayacağını söyledi. Sky Sports Almanya’da yer alan habere göre Terzic’le yolların ayrılması halinde Dortmund’un ilk adayı Olivier Glasner.

2022 yılında Dortmund’a teknik direktör olan Terzic bugüne kadar takımıyla 70 maça çıktı ve bu maçlarda 40 galibiyet, 15 beraberlik, 15 yenilgi aldı. Maç başında 1.93 puan ortalaması yakalayan Terzic’in Dortmund’u geçen sezon lig şampiyonluğunu son haftaya lider girdikten sonra Bayern Münih’e kaybetmişti. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde ölüm grubu olarak nitelendirilen Newcastle United, PSG ve Milan gibi takımların olduğu gruptan lider çıkan Dortmund ligde ilk 15 haftayı 26 puanla beşinci sırada kapadı. Takım 16. haftaya Şampiyonlar Ligi potasından beş, liderden 13 puan geride girmişti. Dortmund son olarak dün akşam Mainz’la da 1-1 berabere kaldı.

Kim Min-jae Almanya’da gol defterini açtı: Leverkusen doludizgin devam ediyor