Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, eski futbolcusu Andrea Bertolacci’ye borçlarından ötürü ara transfer dönemi için transfer yasağı cezası alabilir.

Kayserispor 15 Eylül tarihinde transfer penceresini açtığında önceki 3 dönemi transfer yapamadan kapatmıştı. Buna rağmen Süper Lig seviyesinde kalmayı başaran ekip, yaptığı transferlerle beraber bu sezonun flaş ekiplerinden olmayı başardı. TFF tarafından 3 puan silme cezası alan takım, buna rağmen 23 puanla 3.’lük mücadelesini sürdürüyor.

Ancak İç Anadolu ekibi yine transfer yasağı ihtimaliyle karşı karşıya. Eski futbolcusu Andrea Bertolacci’ye 2.4 milyon euro ödemesi gereken kulüp bu ödemeyi yapamazsa devre arası transfer döneminde tahtasını açamayacak. Konuyla alakalı konuşan Başkan Ali Çamlı “Bertolacci’nin transfer edildiği dönemde asbaşkandım. Bu transfer bana rağmen yapıldığı için o gün görevimden istifa ettim. Ben oyuncunun bu maliyetle alınmasının kulübe ihanet olduğunu söylemiştim.” ifadelerini kullandı.

Kayserispor, Andrea Bertolacci’yi 2021-22 sezonunun ara transfer döneminde Fatih Karagümrük’ten 1 milyon euro karşılığında transfer etmişti. Andrea Bertolacci 2 gol, 3 asistlik skor katkısı vermişti.

Trabzonspor av Kayserispor avcı oldu