Sağ bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın çok gizli yürüttüğü transfer operasyonu Kopenhag takımının sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla deşifre edildi.

Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray’da transfer çalışmaları da hummalı şekilde sürüyor. Michy Batshuayi ve Hakim Ziyech’in imzasını açıklayan sarı – kırmızılıların teklif yaptığı bir diğer isim daha ortaya çıktı. Danimarka ekibi Kopenhag 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu Elias Jelert için Galatasaray’ın teklifini doğruladı.

Kopenhag’ın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle: “Oyuncumuz Elias Jelert’e Galatasaray’ın teklif yaptığına ilişkin basında dolaşan haberleri doğruluyoruz. Taraflar arasında henüz kesin bir anlaşma yok, kesin bir anlaşmaya varacağız diye bir durum da söz konusu değil. Kesin bir anlaşma olursa şirketimiz bunun duyurusunu mutlaka yapacaktır.”

12 Haziran 2003 doğumlu Elias Jelert Kopenhag altyapısından yetişti. Geçen sezon toplam 43 karşılaşmada forma giyen oyuncu bir gol atarken üç asist yaptı. 21 yaşındaki futbolcu, üç maçta Danimarka Milli Takımı forması giydi.

Galatasaray alarm veriyor! Beş gollü yenilgi