LeBron James’in geçtiğimiz yaz kalp krizi geçiren oğlu Bronny James, basketbol sahalarına dönmeye hazırlanıyor. Bronny, NCAA ekiplerinden USC’de oynayacak.

NBA’in önde gelen figürü LeBron James’in kariyerin sonundaki en büyük hedefi oğlu Bronny James ile aynı sahayı paylaşmak. Bu uğurda koleje adımını atan ve gelecek yaz draftlarda boy göstermeyi hedefleyen Bronny, genç bir sporcunun başına gelebilecek en zor şeylerden birini yaşadı. James, 4 ay önce kalp krizi geçirdi.

Güney Kaliforniya Üniversitesi (USC) ile anlaşan ve NCAA kariyerine burada başlayacak Bronny takımıyla idmandayken söz konusu rahatsızlığı yaşadı. James ailesinden yapılan açıklamada “Bronny USC sağlık ekibi tarafından son bir taramadan geçecek, idmanlara gelecek hafta dönecek, çok kısa zamanda maçlarda boy gösterecek” dendi.

Açıklamanın devamında “James ailesi, inanılmaz tıbbi ekibe, tüm USC topluluğuna ve özellikle sayısız arkadaşlarına, ailelerine ve hayranlarına sevgileri ve destekleri için şükranlarını sunmak istiyor.” dendi.

Ayrıca The Athletic’ten Los Angeles Lakers muhabiri Jovan Buha’nın haberine göre LeBron James, takım arkadaşlarına Bronny’nin ilk maçını izlemek için Lakers maçını kaçırabileceğini belirtti. LeBron, “Aile her şeyden önce gelir” şeklinde konuştu.