Fenerbahçe'nin eski stoperi Diego Lugano, Sao Paulo'nun şampiyonluk kutlamasında telefonunu çalmaya çalışan hırsıza 'dur' dedi.

Brezilya Serie A ekiplerinden Sao Paulo, Brezilya Kupası’nı tarihinde ilk kez kazandı. 1-0 kazanılan maçın rövanşında Flamengo ile 1-1 berabere kalan Sao Paulo taraftarları büyük sevinç yaşadı.
Kutlamalara katılanlar arasında 2003-2006 yılları arasında Sao Paulo’da forma giyen ardından 2018-2020 yılları arasında da sportif direktörlük görevinde bulunan Fenerbahçe’nin eski stoperi Diego Lugano da vardı.

Sao Paulo tarih yazdı

Kutlamalar sırasında Lugano’nun başına talihsiz bir olay meydana geldi. Bir kişi Uruguaylı’nın cep telefonunu alıp kaçmak istedi. Durumu fark eden Lugano, hırsızı yakalayarak telefonu geri aldı ve hırsızı polise teslim etti. O anlar Brezilyalı futbolseverler tarafından an be an kaydedildi. Yaşanan bu olayların ardından stadyuma giriş yapan Lugano kutlamalara katıldı.

Fenerbahçe deplasmanlarda kalesine duvar ördü

2018 yılında Sao Paulo’dan ayrıldıktan sonra emekli olan Diego Lugano, Fenerbahçe kariyerinde çıktığı 188 karşılaşmada 27 gol atarken 5 asist yaptı. Uruguaylı stoper, sarı-lacivertli takım ile 2 Süper Lig ve 2 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.