Gaziantep FK'da deneyimli Rumen teknik direktör Marius Sumudica yılbaşında gittiği ülkesinde koronavirüse yakalanmıştı. Hastalığın etkilerini atlatamayan deneyimli isim hastaneye kaldırıldı.

Marius Sumudica sezona kötü başlayan Gaziantep FK’da takımın başına getirildi. Kötü gidişata son veren ve istikrarsız olsa da iyi sonuçlar almaya başlayan takım küme düşme hattından kurtuldu. Ancak Sumudica yılbaşında bir sağlık sorunu yaşadı ve sıkıntı hala sürüyor.

Ülkesi Romanya’ya giden ve koronavirüse yakalanan Sumudica’nın şikayetleri Antep’e döndükten sonra da devam etti. Pazar gününden beri sorunları artan deneyimli isim hastaneye yatırıldı. Konuyla ilgili açıklama kulüpten geldi: “Geçen hafta geçirdiği rahatsızlığın ardından şehrimize gelen teknik direktörümüz Marius Sumudica son günlerde artan şikayetleri üzerine yeniden tedavi altına alınmıştır. Sani Konukoğlu Hastanesi’nde detaylı tetkikler uygulanan teknik direktörümüz Marius Sumudica’nın tedavisinin hastanede sürdürülmesine karar verilmiş olup sağlık durumu iyiye gitmektedir. Teknik Direktörümüz Marius Sumudica’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.”

Antep’le ikinci döneminde olan ve takımla 16 maça çıkan Rumen antrenör bu karşılaşmalarda 8 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyet aldı. Gaziantep FK an itibarıyla 20 puanla ligin 14. sırasında yer alıyor. Güney ekibi 10 Ocak Çarşamba günü 17.00’de Hatayspor deplasmanına çıkacak.