Kupa Voley'de Halkbank'ın Arkas'ı 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştığı final maçının sonrası güzel bir sürprize sahne oldu. Zafere uzanan Halkbank'ın voleybolcusu Mert Matiç, şampiyon tekvandocu İrem Yaman'a evlilik teklif etti.

Bursa’daki TVF Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan erkekler Kupa Voley finalinde zafere Arkas’ı 3-1 mağlup eden Halkbank ulaştı. Kupa töreninin ardından ise tüm salonun içini ısıtan bir an yaşandı.

Halkbank’ın orta oyuncusu Mert Matiç, dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan eski tekvandocu İrem Yaman’a evlilik teklif etti. İrem Yaman’ın evlilik teklifini kabul etmesinin ardından genç çift parkede sarılıp mutluluklarını kutladı. Mert Matiç ise kazandığı madalyayı müstakbel eşinin boynuna astı.

Bosna Hersek asıllı Türk voleybolcu Mert Matiç, 2014’te başladığı voleybol kariyerinde Halkbank öncesi İBB Spor, Arkas ve Spor Toto formalarını da terletti. İrem Yaman ise tekvandoda Dünya Şampiyonası, Dünya Grand Prix ve Avrupa Şampiyonası’nda ikişer, Grand Slam, Akdeniz Oyunları ve Dünya Üniversite Oyunları’nda ise birer altın madalya kazandıktan sonra kariyerini noktaladı ve siyasete atıldı. 22 Haziran 2022’de İYİ Parti’ye katılan Yaman, 2023 genel seçimlerinde Ankara’dan milletvekili adayı olmuş ancak meclise girememişti. İrem Yaman siyasi kariyerini partisinde Genel İdare Kurulu Üyesi olarak sürdürüyor.

Halkbank unvan korudu, Kupa Voley’de şampiyon oldu