Serie A’da yeni sezonun ilk hafta kapanış mücadelesinde Bologna deplasmanına çıkan Milan, Bologna’yı 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Nicolas Dominguez Bologna, Rade Krunic Milan formasıyla sezonun ilk maçına çıktılar. Serie A’da ilk haftanın kapanış mücadelesinde Milano ekibi, şampiyonluk iddiasını sahada göstermek için deplasmandaydı. Maça iyi başlayan konuk ekipte Tijjani Reijnders’in asisti ve Olivier Giroud’nun golüyle skor 11. dakikada 1-0 oldu. Milan ikinci gol için fazla beklemedi ve 21. dakikada Giroud’nun asistiyle Christian Pulisic topu ağlara yolladı. Maçın kalan bölümünde Bologna daha fazla atak yapan taraftı ancak bu oyun sonuç vermedi Milan sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Serie A’da günün diğer maçı:

Torino – Cagliari 0-0

Kenan Yıldız’ın saçları Allegri’ye yenik düştü

Gol düellosunda Alaves güldü

LaLiga’da ikinci hafta mücadelesinde ligin yeni ekiplerinden Deportivo Alaves sahasında Sevilla’yı ağırladı. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede gol perdesi 7. dakikada Luis Rioja ile açıldı. Sevilla 15’te Abdelkabir Abqar’ın golüyle beraberliği yakaladı. Konuk ekip 41’de Erik Lamela ile 2-1 öne geçti. 44’te Ruben Duarte beraberliği sağladı. İkinci yarıya iyi başlayan ev sahibi 54 ve 59’da Kike’nin golleriyle 4-2 öne fırladı. Sevilla 90’da Rafa Mir’le farkı 1’e indirdi ancak geç gelen bir gol oldu. Alaves sahadan 4-3 galip ayrıldı.

LaLiga’da günün diğer maçı:

Granada – Rayo Vallecano 0-2

Juventus farklı başladı