Fenerbahçe Jose Mourinho önderliğinde yeni sezonu Topuk Yaylası'nda açtı. Sarı lacivertlilerin Portekizli teknik adam önderliğinde ilk antrenmanını yapması öncesinde yeni sezonda kullanılacak formalar da satışa sunuldu.

Mourinho’yu teknik direktörlük koltuğuna getiren Fenerbahçe 2024-25 sezonunu Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde Topuk Yaylası’nda açtı.

Öğle saatlerinde tesislere gelen sarı-lacivertliler tesiste bir süre dinlendikten sonra yeşil sahaya çıkıp yeni sezonun ilk antrenmanını Jose Mourinho önderliğinde gerçekleştirdi. Portekizli teknik adamın ilk idmanı basına açık şekilde yapıldı. EURO 2024 için milli takımlarında bulunan futbolcuların bulunmadığı antrenman ısınma ve esneme hareketleriyle başladı.

Koordinasyon, top kapma, pas ve pres çalışmalarının ardından dar alanda minyatür kale maç yapan futbolcular, antrenmanı yarı sahada çift kale maçla tamamladı. Bu arada Fenerbahçe tarafından sezon bitiminde milli takımlarına giden Alexander Djiku ve Bright Osayi-Samuel’in çarşamba günü kampa dahil olacağı bildirildi.

Fenerbahçe’de yeni sezon formaları satışa çıktı

Fenerbahçe’de yeni sezon formaları satışa çıktı.

Fenerbahçe’de yeni sezon formaları da satışa çıktı. Fenerium üzerinden taraftarın beğenisine üç forma sunuldu. Puma tarafından üretilen sette iç saha formasında klasik çubuklu, deplasman formasında beyaz, alternatif formada ise lacivert renk yoğunluklu ürünler tercih edildi.

İşte Fenerbahçe’nin yeni sezon formaları.