Fransa’da 8 gollü heyecan dolu maçta kazanan Nantes oldu. Eski Galatasaraylı Mostafa Mohamed’in de gol attığı maç nefesleri kesti. Lyon evinde Brest'e yenildi ve 6. haftayı da galibiyetsiz kapadı.

Fransa Ligue 1’de Nantes, kendi evinde şov yaptı, Lorient’i 5-3 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmada açılışı 6. dakika Eli Junior Kroupi yaptı ve Lorient öne geçti. Matthis Abline 42’de durumu eşitledi. 46’da Eray Cömert Nantes’ı öne geçirdi. 55’te Mostafa Mohammed sahne aldı. Romain Faivre 75’te durumu 3-2 yaptı. 83’te Florent Moller skoru 4-2’ye getirdi. Tosin Aiyegun 85’te Lorient’i umutlandırdı ancak Moses Simon 90+9’daki penaltı golüyle maça nokta koydu.

Eski Galatasaraylı Mostafa Mohamed de 5. Lig maçında 4. Golüne bu maçta imza attı. Mohamed’in bu golü aynı zamanda 8 gol arasında en dikkat çekeni oldu.

Lyon deplasmanda konuk olduğu Brest’ten puansız ayrıldı. 90 dakika boyunca istediği futbolu oynamakta güçlük çeken ekip 0-0’ı korumaya çalışırken 87’de Steve Mounie’nin attığı golle yıkıldı.

Geçtiğimiz haftalarda Lyon taraftar grubu Bad Gones’un lideri, oyuncularla yaptığı konuşmada, “Sizden önce Lyon forması giyenler, bu formayı her zaman yüceltmiştir. Susma hakkınız yok. Ne oluyorsa çıkın konuşun. Bu formayı kirletmeye hakkınız yok” diyerek oyuncuları uyarmıştı.