Real Madrid'in Dortmund'tan transfer ettiği Jude Bellingham Napoli deplasmanında bir gol, bir asistle oynadı, takımını üç puana taşıdı. İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları...

Şampiyonlar Ligi’nde gecenin maçı İtalya’daydı. Geçen yıl Serie A şampiyonu olan Napoli, İspayol devi Real Madrid’i konuk etti. 19.dakikada Ostigard’ın kafa vuruşu ev sahibi takımı 1-0 öne geçirdi. Real Madrid’in bu sezon Dortmund’tan transfer ettiği Jude Bellingham bu golden sonra oyuna ağırlığını koydu, 27’de Vinicius’a yaptığı asistle Real Madrid skoru 1-1 yaptı. 34’te İngiliz futbolcu bir kez daha sahnedeydi. Orta sahada topu alan Bellingham şık hareketleri ceza alanı yayı üzerinden vurduğu sert şutla tamamladı. Tabelada 1-2 yazarken ilk yarı bitti.

Avrupa fatihi 30 yıl sonra Manchester’i yine fethetti!

İkinci yarıda beraberlik isteyen Napoli baskısını arttırdı. VAR, 54’te devreye girdi, Real Madirdi defans oyuncusu Nacho’nun topa ceza alanı içinde elle dokunduğunu tespit etti. Kazanılan penaltıyı kullanan Zielinski, skoru 2-2’ye getirdi. İki takı arasındakieşitliği ise ilginç bir gol bozdu. 78’de Real Madrid futbolcusu Valverde’nin sert şutunda üst direkten dönen top kaleci Meret’e çarptı ve filelerle buluştu. bu dakikadan sonra ev sahibi takım beraberlik için yüklendi ama bir türlü istediği golü bulamadı. Su zonuçla Real Madrid Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda 6 puanla zirvede tek başına kaldı. Napoli’nin ise 3 puanı bulunuyor.

Düşler Tiyatrosu’nda sahne Zaha’nın… Hani o beğenmediğiniz futbolcu var ya…

Şampiyonlar Ligi’nde gecenin sonuçları şöyle…

A Grubu: Manchester United – Galatasaray 2-3

Kopenhag 1-2 Bayern Münih

B Grubu: Lens – Arsenal 2-1

PSV Eindhoven- Sevilla 2-2

C Grubu:  Union Berlin – Braga 2-3

Napoli – Real Madrid 2-3

D Grubu: Salzburg- Real Sociedad 0-2

Inter – Benfica 1-0