NBA'de Los Angeles Lakers, Phoenix Suns'la hazırlık maçı oynadı. Maçı Suns 118-114 kazanırken LeBron James ve oğlu Bronny James tarihte ilk kez aynı sahada yer alan baba-oğul ikili oldu.

NBA’de hazırlık dönemi başladı. Takımlar hazırlık maçlarıyla ekimin son haftasında başlayacak sezon için ayarlamaları yapıyorlar. Los Angeles Lakers ve Phoenix Suns da dün gece karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmada tarihi bir an yaşandı. 39 yaşındaki yaşayan efsane LeBron James 19 yaşındaki oğlu Bronny James’le aynı forma altında aynı sahayı paylaştı. 2019 yazından beri Lakers forması giyen LeBron bu yaz oğluyla aynı takımda buluşmuştu.

Geçen sezon kolejde USC forması giyen Bronny NBA draftlarına katılmış ve 55. sıradan Los Angeles Lakers tarafından seçilmişti. Oğluyla aynı sahayı paylaşmanın her zaman hayali olduğunu söyleyen LeBron böylelikle Lakers’ın ikinci hazırlık maçında bu hayali gerçeğe dönüştürdü. İlk hazırlık maçında deneyimli oyuncu forma giymemişti.

Lakers’ta LeBron James 19 sayı, beş ribaund, dört asistle mücadele ederken Anthony Davis 17 sayı, sekiz ribaund ve üç asistle oynadı. Phoenix cephesinde Josh Okogie 15 sayı atarken maç da 118-114 Suns lehine sona erdi.

Fenerbahçe Süper Lig’e galibiyetle ‘merhaba’ dedi