TFF 1. Lig play-off ikinci turu ilk maçında Çorum FK ile Bodrum FK arasında oynanan maç 1-1 bindi. Finalde Sakaryaspor'un rakibi cuma günü yapılak rövanştan sonra belirlenecek.

TFF 1. Lig’de Sakaryaspor, üçüncü olarak satütüye göre play-off’ta finale yükseldi. Sakaryaspor’un rakibi olmak için yarışan dört takımdan Çorum FK, Kocaelispor’u ve Bodrum FK’da Boluspor’u eleyerek ikinci tura yükseldi.

İkinci turun ilk maçında Bodrum ekibi Çorum deplasmanına gitti. Gergin bir ortamda geçen maçta ilk yarı golsüz sona erdi. 47’de Gökdeniz Bayrakdar’ın asistinde Samet Yalçın topu filelere göndererek Bodrumspor‘u 1-0 öne geçirdi. Ev sahibi ekip, 58’de Atakan Akkaynak‘ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta top yerden sekerek direkt olarak ağlara gitti. Böylece skora denge geldi. 64’te Ahmet İlhan’ın rakibine yaptığı kontrolsüz müdahalenin ardından kırmızı kart görmesiyle Çorum FK sahada 10 kişi kaldı. Ev sahibi ekibin teknik patronu Serkan Özbalta 73’te sağ kenarından maçın orta hakemine yaptığı yoğun itirazlar sebebiyle kırmızı kart gördü ve maçın geri kalanını tribünden takip etti.

Tansiyonun yükselmesinden sonra sahaya yabancı maddeler yağdı. İki takım oyuncular arasında tartışmalar yaşandı. Kalan dakikalarda sonuç değişmedi ve maç 1-1 sona erdi. İki takım bu mücadelenin rövanşını 24 Mayıs’te Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak. Rövanş maçında galip gelen ekip Play-off finalinde Sakaryaspor’un rakibi olacak. O karşılaşmayı kazanan takım Süper Lig’e gelecek.

İşte Süper Lig’de son hafta programı