Sözcü'nün haberine göre apandisiti patlayan Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk acil ameliyata alındı.

Süper Lig lideri Galatasaray, 28 Ekim Pazartesi günü Beşiktaş’la evinde karşılaşmaya hazırlanıyor. Son olarak çarşamba günü evinde Elfsborg’u konuk eden Cimbom, bu maçtan 4-3 galip ayrılmıştı. 25 puanla ligin de zirvesinde yer alan ve üst üste üçüncü şampiyonluğunu kovalayan ekibin antrenörü Okan Buruk’tan kulübe kötü haber geldi.

Sözcü’nün haberine göre Okan Buruk, apandisiti patladığı için acil ameliyata alındı. Hürriyet’ten gelen habere göreyse Buruk’un endişe yaratacak bir sağlık problemi yok. Apandisit patlaması sonucu apar topar hastaneye kaldırılan deneyimli çalıştırıcının durumu iyi.

Bahisçilerin favorisi Galatasaray oldu

Galatasaray’dan açıklama

Kulüpten yapılan açıklamada “Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Okan Buruk, bugün öğle saatlerinde ani gelişen apandisit rahatsızlığı sebebiyle başarılı bir operasyon geçirmiştir. Teknik Direktörümüz Okan Buruk’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz” dendi.

Beşiktaş’tan geçmiş olsun mesajı

Galatasaray’ın pazartesi akşamı ligde karşılaşacağı Beşiktaş sosyal medya hesabından bir geçmiş olsun mesajı yayınladı. Mesajda “Galatasaray Spor Kulübü Teknik Direktörü Okan Buruk’un apandisit rahatsızlığı sebebiyle başarılı bir ameliyat geçirdiğini öğrendik. Okan Buruk’un en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni eder, Galatasaray Spor Kulübü camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz” sözleri yer aldı.

Özbek’ten Buruk’a ziyaret

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve futbolcular, apandisit ameliyatı olan teknik direktör Okan Buruk’u ziyaret etti. Buruk’un operasyon geçirdiği hastanede gerçekleşen ziyarette muhasip yönetim kurulu üyesi İbrahim Hatipoğlu da yer aldı. Başkan Özbek, ziyarete ilişkin herhangi bir açıklamada bulunmadı.​​​​​​​