Galatasaray'da bilet skandalında ayrıntılar ortaya çıkıyor. Örgütlü suçlar bürosu tarafından yürütülen soruşturmaya göre biletler özel yöntemle taraftar gruplarına aktarılmış. Yılda 56 milyon euro haksız gelir sağlanmış.

İlk defa Galatasaray Divan Kurulu’nda Hayri Kozak’ın gündeme getirdiği ve Galatasaray’da bazı yöneticilerin ifade verdiği bilet soruşturmasında ayrıntılar gün yüzüne çıkıyor. Oda Tv’nin haberine göre soruşturma İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan şikayetin ardından örgütlü suçlar bürosu tarafından başlatıldı. Bunun sonucunda arasında yöneticiler ve taraftar grubu liderlerinin de olduğu 18 kişi hakkında soruşturma sürdürülüyor.

İddiaya göre Galatasaray’ın kombine dışındaki yaklaşık 10 bin bileti satışa çıktığı andan itibaren özel bir uygulama ile tükenmiş gösteriliyor. Ardından normal fiyatından satın alınan biletler karaborsa yöntemiyle 5 bin euro’ya varan fiyatlarla taraftarlara devrediliyor. Taraftar grubunun karaborsa satış için kullanıldığı söyleniyor. Bu yöntemle satılan biletlerden yılda 56 milyon Euro gelir elde edildiği tahmin ediliyor.

İddia sahipleri de kulüp içinden: Yoksa birileri Galatasaray’ı içeriden soyuyor mu?