Sporda yoğun bir perşembe günü yaşanıyor. Bayern Münih futbolcusu Thomas Müller Instagram'dan yaptığı açıklamada Paris Olimpiyatı'nda altın madalya kazanan Alman binici Christian Kukuk'a mesaj gönderdi. Futboldan diğer branşlara kısa haberler...

Gerek Türkiye’de gerekse dünyada perşembe günü birçok gelişme yaşanıyor. Bayern Münih futbolcusu Thomas Müller’in yarısına sahip olduğu atın Paris Olimpiyatları’nda altın madalya aldığı ortaya çıktı. İşte perşembe gündemi…

Thomas Müller Olimpiyat şampiyonu ata ortakmış

Alman sporcu Christian Kukuk Paris 2024’te bireysel engel atlamada şampiyon oldu. Kukuk’un şampiyon atı Checker’ın ortak sahibi Thomas Müller’den de açıklama geldi. Bayer Münih’in futbolcusu Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla şampiyonluğu kutladı.

Alman futbolcu Müller olimpiyat şampiyonu Christian Kukuk’a mesaj gönderdi. Alman futbolcu paylaştığı videoda 2014’te Dünya Kupası’nda kazandığı altın madalyayı takmıştı. Paylaşımına binici Christian Kukuk’u da etiketleyen Müller “Bu altın, biz olimpiyat şampiyonuyuz. Son bir buçuk yıldır Checker ile yaptıklarınıza şapka çıkarıyorum. Çok heyecanlıyım. Şimdi rahatlayın ve kutlayın” dedi.

Pochettino ABD Milli Takımı ile anlaştı

Mauricio Pochettino, ABD Milli Takımı’nın teknik direktörlük teklifini kabul etti.

Daha önce Tottenham, Paris Saint Germain ve Chelsea’yi çalıştıran Arjantinli teknik direktör Mauricio Pochettino, ABD’ye gidiyor. The Athletic’in haberine göre Pochettino, ABD Milli Takımı’nın yeni teknik direktörü olmayı kabul etti. Arjantinli hoca, 2026 Dünya Kupası’nda turnuvanın ev sahiplerinden biri olan ABD’nin başında olacak. 2014-2019 yılları arasında Tottenham’ı çalıştıran Pochettino, 2018-2019 Şampiyonlar Ligi sezonunda Tottenham’la birlikte Şampiyonlar Ligi Finali’ne çıkmıştı. Ancak Tottenham finalde Liverpool’a 2-0 kaybederek kupayı kazanma fırsatını kaçırmıştı.

Bülent Uygun Sivasspor- Kayserispor maçında olmayacak

Bülent Uygun yoğun bakımdaki kızının tedavisi için Çorlu’ya gitti.

Sivasspor’un teknik direktörü Bülent Uygun’un şeker komasına giren 28 yaşındaki kızı Almina Tude Uygun Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bülent Uygun’un  yoğun bakımdaki kızının rahatsızlığı nedeniyle izin alarak Çorlu’ya gittiği, Süper Lig’in ikinci haftasında oynanacak Kayserispor maçında takımın başında olamayacağı belirtildi. Kırmızı-beyazlı ekibi Kayserispor maçına yardımcı antrenörler Sefer Yılmaz ve Mehmet Yozgatlı hazırlayacak.

Süper Lig’de ikinci hafta hakemleri belli oldu: Kim Milyoner Olmak İster masasından Beşiktaş maçına!

Almanya’da Mumbru dönemi

2023 Dünya Basketbol Şampiyonası şampiyonu ve Olimpiyat dördüncüsü Almanya Milli Takımı Gordon Herbert’ten boşalan koçluk koltuğuna Alex Mumbru’yu getirdi. Mumbru geçen sezona Valencia’nın başında başlamış, kötü gidişin ardından İspanyol kulüple yolları ayrılmıştı.

Karşıyaka’da yeni sponsorlar yolda

Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezon öncesi Karşıyaka’nın 26 yıllık isim sponsoru Pınar sponsorluktan ayrılırken yönetimin kısa sürede önemli firmalarla imza aşamasına geldiği öğrenildi. Süper Lig’in en köklü kulüplerinden olan Karşıyaka’da sezon öncesi transferler yapılıp çok iddialı bir kadro oluşturduktan sonra yaşanan gelişme camiada şok etkisi yaratırken görüşmelerden sonuç alamayan yönetim acil arayışa geçti.

Kulübe yeni reklam destekleri sağlamak için daha önce temaslar yapan Başkan İlker Ergüllü ve basketbol şubesini yöneten camianın etkili ismi Nazım Torbaoğlu’nun Pınar’ın ayrıldığı isim sponsorluğu konusunda ligde ve Avrupa arenası için farklı firmalarla anlaşma aşamasında olduğu belirtildi. Karşıyaka yıllardır basketbola isim ve reklam veren Pınar’ın ayrıldığı takımın forma göğüs, sırt reklamı, salon ledleri ve saha içi reklamları için de görüşmeler yürütüyor. Daha önce Pınar’dan alınan kulübün gıda ve su ihtiyacı için su sponsoruyla anlaşan yeşil-kırmızılılar basketbolda her yıl sponsora verilen salondaki 200 adet kombineyi de değerlendirecek.

Lamine Yamal’ın babası Barcelona’da bıçaklandı