Kosova milli takımıyla oynadığı maçta sakatlık geçiren Milot Rashica'yla ilgili Beşiktaş açıklama yayınladı. Siyah-beyazlılar oyuncunun adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini açıkladı. Rashica'nın 10 gün formasından uzak kalması bekleniyor.

Milli arada ülkesi Kosova’yla UEFA Uluslar Ligi’nde boy gösteren Beşiktaşlı Milot Rashica, ülkesinin Güney Kıbrıs’ı 3-0 mağlup ettiği maçta sakatlık geçirmişti. Siyah-beyazlı kulüpten oyuncunun durumuna dair bilgilendirme mesajı paylaşıldı.

Beşiktaş’tan yapılan açıklamada Rashica’nın milli maçta uyluk iç kısmında hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemediği bildirildi. Milot Rashica’nın çekilen MR’ında uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem saptandığı kaydedildi. 28 yaşındaki kanat oyuncusunun tedavisine başlandığı aktarıldı.

28 yaşındaki kanat oyuncusunun bu sakatlık nedeniyle bir hafta ila 10 gün arasında sahalardan uzak kalması bekleniyor. Beşiktaş bu süreçte 20 Ekim Pazar günü Süper Lig’de Konyaspor’u ağırlarken 24 Ekim Perşembe günü ise UEFA Avrupa Ligi maçı için Lyon’da sahaya çıkacak. Rashica’nın bu iki maçı kaçırma ihtimali yüksek gözükürken 28 Ekim Pazartesi günü eski takımı Galatasaray’a karşı oynanacak lig maçına yetişmesi bekleniyor.

Başkanlar açılışta bir araya geldi, üçü de birlik mesajı verdi