LaLiga'da Real Madrid, Las Palmas deplasmanında bir puanı oyuna 63. dakikada giren Arda Güler'in yaptırdığı penaltıyla kurtardı. Madrid ekibi 1-1'lik skorla ikinci deplasmanını da kazanamadı.

Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid sezona istediği gibi başlayamadı. Kylian Mbappe gibi dünyaca ünlü bir forveti takımı katan mor beyazlılar LaLiga’nın üçüncü haftasında ikinci deplasmanında da galip gelemedi.

Las Palmas’a konuk olan Real Madrid, karşılaşmaya adeta 1-0 yenik başladı. 5. dakika Alberto Moleiro topu ağlara gönderdi. İlk yarının sonuna kadar iyi savunma yapan ev sahibi soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamayan Real Madrid’de Arda Güler 63. dakikada oyuna girdi. 69’da gelişen konuk takım atağında Arda Güler’in kaleyegiden vuruşu rakip savunma tarafından elle kesildi. Kazanılan penaltıyı kullanan Vinicius Jr, sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Maçın kalan dakikalarında milli futbolcu etkili oldu. Arda Güler’in hazırladığı pozisyonlarda Mbappe ve  Endrick gibi isimler başarılı olamadı. İyi savunma yapan Las Palmas sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. İkinci deplasman maçında da puan kaybeden Madrid ekibi üçüncü hafta sonunda puanını beş yaptı.

Üç büyükler Avrupa Ligi’nde: Kura öncesi torbalar ve muhtemel rakipler…